Varmepumpe i områderne Videbæk, Skjern, Ringkøbing, Vildbjerg

Varmepumper

Har du brug for en varmepumpe i Vibebæk Skjern området? Ja faktisk hele Ringkøbning-Skjern, Herning og Holstebro kommune. Så kan vi hjælpe dig.
Viessmanns varmepumper giver mange kombinationsmuligheder. Ud over at være blandt de bedste varmepumper på markedet kan de kombineres med solceller, solvarme, gas og ventilationsanlæg. Vælger du en Viessmann varmepumpe, er du dermed garanteret en energiløsning, der er fremtidssikret.

Den optimale løsning
Varmepumper udgør det mest fordelagtige valg, når det drejer sig om at forene energibesparelse og naturlig opvarmning. Den energi, en varmepumpe forbruger, er tilgængelig i ubegrænsede mængder og gratis fra miljøet. Kun en minimal mængde strøm anvendes af det komplette opvarmningssystem til at udnytte denne energi ved hjælp af pumpen. Ved at vælge en varmepumpe opnår man uafhængighed fra fossile brændstoffer og bidrager aktivt til reduktionen af CO2-udledningerne.

Hybridløsninger
Med Viessmanns varmepumper er det muligt at lave hybridløsninger, hvor man kombinerer luft/ vand-varmepumpen med gaskedlen. Dette betyder, at varmepumpen arbejder mest muligt, indtil udetemperaturen bliver for lav til, at den yder optimalt. Derefter tager gaskedlen over. Det er typisk ved -5 gr.

Kontakt os for et tilbud på en varmepumpe i Videbæk, Skjern, Ringkøbing, Vilbjerg områderne

Hvis du har brug for en varmepumpe nær Skjern, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan kontakte os ved at ringe til (+45) 97 17 10 86 eller sende en mail til als@vvscentret.com. Vi ser frem til at høre fra dig!